pondělí 8. února 2010

Jak dopadla registrace a co bude dál

Milí oldíci,
kdyby vás to zajímalo a kdybyste chtěli mít přehled:
letos se ve Stofce registrují: Beruška, Dajda, Kecka, Lucka, Pampa, Ondra (Ježek), Ufína a Zip. Hostujícími členy je Čiča a Pudil. Členská základna se tedy oproti loňsku zvětšila o 60%!

Středisko pravděpodobně získá do správy menší základnu nedaleko Křtin. Jako dospělé zázemí střediska by Stofka měla přispět k opravám a adaptaci pro pobyt, přičemž odměnou samozřejmě bude možnost užívání základny pro vlastní aktivity. Více informací vám dojde mailem. Zvažte prosím možnosti svého zapojení (manuální zručnost, dary, sponzoring,...) a kontaktujte Čiču.

Co se týče akcí v tomto roce:
19.-21.3. pořádáme střediskovou vzdělávací akci poblíž Třebíče. Sejde se na ní mladé a perspektivní vedení všech střediskových oddílů. Cítíte-li se nevytíženi a chtěli byste pomoct s organizací "Vzdělaného prasete", ozvěte se Pampě.
27.3. proběhne okresní sněm KD, kde se bude volit předseda okresu. Zástupcem za náš klub je Pampa (leda by o to stál někdo jiný). 17.4. bude krajský sněm KD.
Na říjen, konkrétně 15.-17.10. je zamluven Blažkov. Zapiště si to za uši i do diářů a rozšiřte to, kde můžete.

Budete-li mít jakýkoli nápad na schůzku, akci, víkend, expedici apod. neváhejte a zvěte, stejně, pokud chcete mít nezapomenutelnou oslavu svatby, narozenin apod:-)
Vše je na aktivitě všech a především ochotě se vídat!

Žádné komentáře: