sobota 27. března 2010

Narozeniny 70tky!

Ahojte!
Dovolte abych Vás touto cestou pozval na skautskou neděli spojenou s oslavami 20.výročí založení sedmdesátky. Prosím šiřte tuto zprávu dál vašim členům. Rádi Vás na nějaké části této akce uvidíme!

Vše vypukne 25.4. v 10:00 v Červeném kostele skautskou bohoslužbou. Cca na 12:00 hodinu je plánovaný společný oběd na Opletalce, po kterém se vše přesuneme na Pelličku do prostoru našich kluboven i kostela, kde se bude slavit. Odhadovaný začátek této části je cca od 14:00. Na konci bychom rádi ještě udělali nějaké společné setkání zatím neurčitého druhu, na kterém by byli pouze bývalý a současní členové oddílu, jelikož na vše ostatní jsou zváni i rodiče.

Z kapacitních důvodů Vás prosíme, abyste předem dávali vědět kterých částí se hodláte zúčastnit. Učiňte tak prosím nejpozději do 11.4.2010. K tomuto účelu prosím využijte tento odkaz.
Případně napište Vaše stanovisko na zeď nebo mně do soukromé zprávy/mailu...

(z kapacitních důvodů je oběd určen především pro bývalé vůdce, členy oddílu, jejich rodiče a členy sboru)

Tuto radostnou zvěst prosím šiřte všem bývalým i současným členům.

Za organizační tým oslav Divoch.

V případě dotazů se obracejte na mě (Lukáš Maňák - Divoch) buď přes Facebook nebo na lukas.manak@volny.cz, případně na 731 565 614

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Narozeninová soutěž dortopečící! Pro ty, kdož rádi soutěží a ještě k tomu pečou, vyhlašujeme soutěž o nejlepší narozeninový dort s tématikou 20. výročí Sedmdesátky. Můžete se účastnit jako rodinné klany i jako jednotlivci. Kdo má zkušenosti s pečením, bude zajisté mít drobnou výhoduJ. A ti, co ještě k tomuto nepronikli, mají jedinečnou příležitost začít a trochu poškádlit štěstěnu začátečníků! Výsledek Vaší práce nezapomeňte v neděli vzíti s sebou.
od Kewina